0 +

Projekata

0

Javne namjene

0

poslovno-stambenih

0

izgrađene površine

0 +

Projekata

0

poslovno-stambenih

0

Javne namjene

0

izgrađene površine

O NAMA

Svojim dugogodišnjim iskustvom i kontinuiranim rastom razvili smo se u prepoznatljivu i pouzdanu kompaniju u građevinskom sektoru u Hrvatskoj.

Djelatnici tvrtke svojom stručnošću u području građevinske industrije pružaju kvalitetno i pravovremeno izvođenje svih potrebnih radova te maksimalnu fleksibilnost i prilagođavanje željama i potrebama investitora, maksimalno poštujući ugovorene uvjete i rokove.

Naša bogata referentna listova izvedenih radova predstavlja najbolju potvrdu kvalitete i pouzdanosti. Dosad smo realizirali više od 250 projekata novogradnje, rekonstrukcije i energetske obnove poslovnih, stambenih i komercijalnih objekata te objekata javne namjene.

Filozofija poslovanja

Djelovanje i razvoj tvrtke, koje se temelji na visokim profesionalnim standardima, neprestano poboljšavamo i prilagođavamo novim zahtjevima kupaca, tržišta, zakonodavstva i napretku tehnologije i znanosti.

Visoki kriteriji primjenjuju se i kad je riječ o kooperantima i proizvođačima materijala s kojima kontunirano gradimo povjerenje.

Veliku pažnju posvećujemo kontinuiranom i održivom rastu te stabilnosti koji su uz spomenute značajke temeljne odrednice uspješnog i društveno odgovornog poslovanja.

Politika upravljanja i certifikati

U TEKTONU prepoznajemo važnost snažnog korporativnog upravljanja koje predstavlja temelj uspješnog poslovanja. Stoga svoje djelovanje i odluke konstatno prilagođavamo dinamičnoj građevinskoj industriji. Predani smo održavanju najviših standarda integriteta, transparentnosti, odgovornosti i etičkog ponašanja u svim aspektima poslovanja.

Kroz svoj rad kontinuirano ohrabrujemo razvoj inovativnih i fleksibilnih rješenja kojima je cilj donijeti pozitivne promjene u djelatnosti inženjeringa, visokogradnje, stanogradnje, uređenja i opremanja interijera, savjetovanje i pravni promet nekretnina.

Posebnu pozornost u procesu poslovnog planiranja posvećujemo uključivanju općih i pojedinačnih ciljeva kvalitete, zaštite okoliša, zaštite zdravlja i sigurnosti na radu u procese poslovnog planiranja

Spremnost za prevenciju onečišćenja okoliša, ozljeda i bolesti zaposlenika te rad na kontinuiranom unaprjeđenju sustava upravljanja po normama ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 ISO 45001:2018 temeljne su odrednice naše Politike sustava upravljanja kvalitetom.